Villa "Vieuxville"

Gastwaardering:  8,8 (8 recensies)

De acommodatie is gelegen in een landelijke omgeving op een groot perceel, grenzend aan het riviertje Lambrée met buitenzwembad, jeu de boulesbaan, volleybalveld, speeltoestellen voor de kleintjes en 2 tipie's aan de rivier waar een kampvuurtje gemaakt mag worden.

Beneden heeft u een royale bar met pooltafel, casinotafel en voetbalspel. 1ste verdieping heeft een salon, eetkamer, koffiebar, toiletten en een professionele ingerichte keuken met 6 gaspitten, een gasoven, salamander, magnetron, een spoelkeuken met doorschuifvaatwasser. Op de 1e verdieping heeft u 9 slaapkamers en 8 badkamers. Op de 2de verdieping zijn 3 tweepersoonskamers en 1 driepersoonskamer met 3 badkamers en 1 zespersoonskamers met badkamer. Elke kamer heeft hier een wastafel.

Het ontspanningspark "Palogne" ligt slechts op 600 meter van de villa, kijk voor meer informatie op: http://www.palogne.be

Bent u met 20 personen of minder dan betaalt u een andere prijs, de 3e verdieping zal dan gesloten zijn. Neem voor meer informatie contact op met ons.

 Huisdieren zijn in deze villa toegestaan.
 Internet (WiFi) gratis.
 35 Personen
 14 Slaapkamers
  12 Badkamers

Voor een exacte indeling van de villa bekijk de Inventarispagina. Bekijk de pagina Beleven en Zien voor een overzicht van activiteiten in de omgeving.

Stel uw vraag via WhatsApp