Beleven en Zien Domaine "Grandeur"

Kookclinic

Lekker koken en genieten met je collega's, familie, vrienden. Onder deskundige leiding wordt een culinair drie- of viergangen menu bereid. Gezelligheid staat hierbij uiteraard voorop. Tijdens de clinic wordt het gezelschap ontvangen met een drankje en wordt uitleg gegeven.

Wandeling met Natuurgids

Wandeling met natuurgids. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Leuk als ochtendactiviteit. Minimum grootte van de groep 10 personen.

Paardencoaching

Paard-en-Coaching (paardenfluisteren) Paarden reflecteren perfect op menselijk gedrag en kunnen ons helpen ontdekken wat ons belemmert in onze eigen ontwikkeling of de ontwikkeling van een team. Paarden houden u een eerlijke spiegel voor, doen geen aannames, hebben geen oordeel en denken.

Mountainbike Clinic

MTB Fiets Clinic met Ad Wijnands   Ad Wijnands (meervoudig Tour de France ritwinnaar en gediplomeerde wielrentrainer) verzorgt MTB Clinics voor groepen en bedrijven in het mooie bosrijke Heuvelland rond Auberge de Smockelaer. De Clinic wordt helemaal voor u groep op maat samengesteld.

Smockelaerstocht

In onze Smockeltocht nemen wij u mee naar een unieke locatie op de grens van Nederland en België. In het Zuid-Limburgse Slenaken wordt u geheel in stijl ontvangen bij Auberge de Smockelaer. Daar ontmoet u Schorre Fons een smockelaar van het eerste uur.

Schapen Drijven

Gedurende 1 uur demonstratie met de schapenherder en zijn hond. Daarna mag u zelf nog proberen om de schapen door poortjes te drijven (circa 20 minuten). Of u gaat zelf schapen drijven. (o.v.b. van het weer). Minimale groepsgroote 10.

Kwizzmaster

Zoekt u een gezellige kwis of spelavond voor een bedrijfsfeest, verenigingsavond of voor een gezellig familiefeest? Dan bent u bij de Smockelaer's kwizzmaster aan het goede adres. Het afwisselende quizprogramma bestaat uit zeer vermakelijke spelronden waarbij kennis handig is maar niet.

Durbuy

Terecht wordt Durbuy vaak het ‘kleinste stadje ter wereld’ genoemd: je kunt het letterlijk in vijf minuten te voet doorkruisen. Het is echter ook één van de mooiste plekjes in het zuiden van het land. Het stadje ademt Middeleeuwen en de omgeving is ronduit indrukwekkend.

Kerstmarkt

Markt met ambachtslui, kerststal en kerstverhalen... Maak van de eindejaarsfeesten een onvergetelijke tijd. De kerstmarkt is de ideale gelegenheid om dat perfecte geschenk te vinden. Vergeet vooral niet dat je hier op de grootste kerstmarkt van het kleinste stadje ter wereld bent! Voor de kleinsten (en ook voor de groteren natuurlijk) wordt een ijsbaan geïnstalleerd.

Dompel je onder in de kerstmagie in Durbuy!

Voor meer informatie kijk op:
http://www.durbuy.be/