Chalets Targnon

De chalets van Targnon zijn gelegen in een oase van rust in het hartje van de Ardennen en staan garant voor een fantastisch verblijf. De chalets zijn omgeven door een prachtig woud, met eeuwenoude bomen en twee rivieren, de Lienne en de Amblève. Een lange oprijlaan brengt je bij de chalets. Een prachtige omgeving om samen met vrienden of familie je vrijetijd door te brengen.

De chalets bestaan uit 7 aaneengesloten gebouwen en kunnen tussen de 4 en de 7 personen herbergen met een maximum van 33. De kamers zijn verzorgd ingericht en alle badkamers zijn recentelijk vernieuwd. In de gemeenschappelijke zaal is er een ruime keuken die voorzien is van alle gemakken. Buiten is er een overdekt terras en u kunt gebruik maken van een sauna en een hottub.

De chalets zijn een unieke locatie in de regio van Stoumont. Naast de groepsovernachtingen is dit domein ook een schitterende locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten. De chalets stralen sfeer uit en tegelijkertijd voelen gasten zich snel thuis. Huisdieren zijn in deze villa niet toegestaan.