Chateau "Balmoral"

  Algemene tevredenheid
   9,6 
  Uitstekend

Dit prestigieuze historische verblijf werd gebouwd in 1912 en 1913 op initiatief van baron Jean de Crawhez de Witte, door architect Ch. Castermans en aannemer Viatour.
Tijdens de Eerste Wereldoorlog werd het bewoond door generaal Ludendorff. In 1918 nam de Kanselier van het Duitse Rijk, Von Hertling, er zijn intrek en in 1920 woonde Lloyd Georges, Engels diplomaat, in dit kasteel.

Even terug in de tijd met de luxe van vandaag. Het zal u verbazen door zijn unieke ligging met uitzicht op de vallei en het meer van Warfaaz. Alle kamers zijn in de originele stijl ingericht met zowel in de eetkamer, woonkamer als zitkamer een openhaardpartij. De zitkamer heeft kabel TV, homecinema en DVD.

De keuken is modern en compleet ingericht. Alle slaapkamers hebben een eigen openhaard, TV en een panoramisch uitzicht. De bibliotheek heeft een groot poolbiljart. Buiten is een prachtig verwarmd zwembad aangelegd met een adembenemend uitzicht. Op het grote terras staat sfeervol tuinmeubilair, parasols en natuurlijk een barbecue. Internet (WiFi) is aanwezig.