Domaine Bomal 18p


Deze moderne vakantiewoning is gelegen naast de rivier de Ourthe op 7 km van Durbuy. Geniet van de prachtige omgeving. De accommodatie is uniek en geschikt voor 18 personen in totaal. Op dit domein staan nog een 10 en 16 persoons vakantiewoning. Deze kunnen goed apart verhuurd worden maar ook samen zodat het maximale aantal personen 42 is, informeer naar de mogelijkheden.

De prachtige keuken is voorzien van alle gemakken zoals 2 vaatwassers, 3 koelkasten, 3 ovens, filterkoffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en mixer.

In totaal zijn er 9 mooie, moderne slaapkamers en allen zijn voorzien van 2-persoonsbedden. Er zijn 7 moderne badkamers. Het beddengoed en handdoeken zijn apart bij te boeken.

In de buurt van deze vakantiewoning is veel te beleven, de accommodatie is ook erg geschikt voor bedrijfsevents en teambuilding. Activiteiten en catering kan eventueel ook verzorgd worden.

De villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is in deze villa verboden.