Domaine Bomal 28p

 

Deze mooie vakantiewoning is gelegen naast de rivier de Ourthe op 7 km van Durbuy. Geniet van de geweldige omgeving. De villa is uniek en geschikt voor 28 personen in totaal. Op dit domein staat nog een 16 persoons vakantiewoning. Deze kunnen goed apart verhuurd worden maar ook samen zodat het maximale aantal personen 42 is, informeer naar de mogelijkheden.

De mooie, moderne keuken is voorzien van alle gemakken zoals 2 vaatwassers, 3 koelkasten, 3 ovens, filterkoffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en mixer.

In totaal zijn er 14 prachtige slaapkamers en allen zijn voorzien van 2-persoonsbedden. Er zijn 10 moderne badkamers. Het beddengoed en handdoeken zijn apart bij te boeken.

In de buurt van deze vakantiewoning is veel te beleven, de accommodatie is ook erg geschikt voor bedrijfsevents en teambuilding. Activiteiten en catering kan eventueel ook verzorgd worden.

De villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is in deze villa verboden.