Domain "Les Merlettes"

  Algemene tevredenheid
   9,3 
  Geweldig


Het "Domain Les Merlettes" bestaan uit de villa "Le Merle"  en "Les Merlettes", deze zijn naast elkaar gelegen en kunnen als één geheel worden gehuurd.

Beschrijving "Les Merlettes":

Mooie villa, voormalig hotel, rustig gelegen op slechts 5 minuten lopen van het centrum van La Roche.
Deze villa heeft 17 slaapkamers met eigen badkamer, toilet en TV. Er is een royale eetkamer en een sfeervolle living met flatscreen( satelliet tv) en DVD.De keuken is volledig ingericht met professionele apparatuur. De villa heeft een gezellige bar en aparte biljartkamer. Buiten kunt u genieten van het grote terras met BBQ. Naast de villa ligt een grote vijver.

Beschrijving "Le Merle":

De royale villa heeft 7 tweepersoonskamers en 1 vierpersoonskamer allen met badkamer, separaat toilet en TV, de eetkamer is ingericht voor 18 personen, heeft een bar en aparte koffiecorner. Er is een flat screen met DVD en stereo. De keuken is voorzien van alle apparatuur, w.o. vaatwasser, koelkast, vriezer, heteluchtoven, magnetron, 8 pits keramische kookplaat, friteuse en nog een extra koelkast met vriezer. Op de 1ste verdieping is de salon met balkon. Ook hier hangt een flascreen met DVD speler. Aan de achterzijde en voorzijde is een terras met tuinmeubilair. De eigenaar heeft een eigen outdoorbureau waar u alle buitenactiviteiten kunt organiseren. Ook voor de catering kan worden gezorgd.