La Chevalerie


Vakantiewoning Chevalerie is een volledig gerestaureerd vakantiehuis gelegen tussen de bossen aan de rand van het dorpje Sosoye, geclassificeerd als één van de mooiste dorpjes van Wallonië, op het plateau van Maredsous.

De vakantiewoning is helemaal geïsoleerd en beschikt over alle comfort zodat u een onvergetelijke vakantie tegemoet gaat.

Op de begane grond vindt u de eettafel, de woonkamer, de volledig uitgeruste keuken, waskamer en 1 2-persoons slaapkamer. Op de 1e verdieping vindt u zes 2-persoons slaapkamers met 4 badkamers. De laatste badkamer en 2 slaapkamers vindt u op de 2e verdieping.

Er is geen linnen voorzien, u dient dit zelf mee te nemen. Kussens, matrassen en dekbedden zijn aanwezig en de maten van de bedden zijn 90x200.

In de onmiddellijke omgeving van het vakantiehuis beschikt u over ruime mogelijkheden om te gaan wandelen, aan Railbike te doen of van de lokale gastronomie te genieten. Als u nog een stapje verder gaat, zult u de tuinen van Annevoie ontdekken zoals de prachtige stad Dinant en haar citadel.

De villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is in deze villa verboden.