La Pommeraie


“La Pommeraie” is een grote vakantiewoning met een ruime woonkamer, een moderne keuken, 6 slaapkamers en 6 badkamers. Ingericht met zorg, is deze woning voornamelijk bestemd voor familie. Er is een vriendelijke en gezellig inrichting gekozen zodat iedereen van een rustige en comfortabel verblijf kan genieten.

Op de begane grond vindt u de eettafel, de volledig uitgeruste keuken en één 2-persoons slaapkamer met badkamer. Op de 1e verdieping vindt u drie 2-persoons slaapkamers met 3 badkamers, de sauna en de bioscoop. De laatste 2 slaapkamers en 2 badkamers vindt u op de 2e verdieping.

Er is geen linnen voorzien, u dient dit zelf mee te nemen. Kussens, matrassen en dekbedden zijn aanwezig en de maten van de bedden zijn 90x200.

Buiten profiteert u van een ruime tuin met terras en barbecue. Er is privé parkeerplaats voor 2-3 auto’s (er is ook een openbare plaats voor la Pommeraie). Buiten spellen voor kinderen zijn beschikbaar.

De regio van Maredsous biedt vele activiteiten voor de jongste en de oudste zodat iedereen van dit verblijf kunnen genieten (bezoeken, wandelingen, proeverijen, …).

In de omgeving bevindt zich de abdij van Maredret, de abdij van Maredsous, de kasteel-boerderij van Falaën, de ruïnes van Montaigle en de tuinen van Annevoie. De stad Dinant bevindt zich op 15 km, waar u de citadel kunt bezoeken of een kayakafvaart van de Lesse kunt doen.
 

De villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is in deze villa verboden.