Landgoed "Le Relais"

  Algemene tevredenheid
   9,4 
  Geweldig


Landgoed "Le Relais" is van een schoonheid die u in de Ardennen waarschijnlijk niet elders zult vinden. Het landhuis is van een absolute topklasse, dat blijkt niet alleen uit de indeling maar zeker ook uit de inrichting:

Hal met toilet, eetkamer (20 m²), geschikt voor 14 personen met stereo-installatie incl. IPod-aansluiting, kamer met piano, zithoek (16 m²) en houtkachel, sfeervolle living (40 m²) met openhaardpartij, leesruimte met schaakspel (14 m²), een tv-kamer met flat screen en dvd-speler (30 m²). Daarnaast beschikt u over een atelier (50 m²) met gezellige zithoek en grote eettafel, deze geeft weer toegang tot een zithoek met grote schouw en toegang tot het terras op de binnenplaats.

De keuken is compleet ingericht met alle denkbare apparatuur. Er zijn 9 schitterende slaapkamers en 6 zeer luxe badkamers met alles erop en eraan.

U dient zelf bedlinnen, handdoeken en keukendoeken mee te nemen, uiteraard zijn kussens en dekbedden wel aanwezig. De afmetingen van de bedden kunt u op de inventarispagina vinden.

Het overdekte zwembad (5×13 meter) met duikplank en afschuifbare kap is verwarmd vanaf 1 mei tot 1 november. De sauna heeft een eigen ontspanningsruimte en geeft uitzicht op het zwembad. Naast de jacuzzi is er een aparte buitendouche.

Het terras is 80 m² groot en heeft meerdere zithoeken o.a. met royale lounge-set, buitenkeuken met Boretti barbecue. Ook in de tuin staan ligstoelen en parasols tot uw beschikking. Voor de kinderen staan hier een schommel, Tipi tent en trampoline.

Daarnaast is er nog een aparte ontspanningsruimte met poolbiljart en Wii2 game-computer. Nieuw is de bioscoop; het grote filmdoek, de mogelijkheid tot het afspelen van dvd's, ook in Blu-ray, het surround bioscoopgeluid zorgen voor een echte bioscoopervaring.
De ruimte is ook geschikt voor lezingen e.d. De stoelen beschikken allen over een eigen schrijfblad. Huisdieren zijn in deze villa niet toegestaan.

Huisdieren zijn in deze villa niet toegestaan.

De energiekosten worden met de borgsom verrekend achteraf, u betaald exact wat u verbruikt en de tarieven zijn € 0,90/L stookolie, € 6,-/m3 water, € 0,80/Kw electriciteit.