Philippeville 30p

 

Deze mooi afgewerkte vakantiewoning is gelegen in het plaatsje Villers en Fagne. Geniet van de prachtige omgeving. De accommodatie is ideaal voor grote groepen tot 30 personen maar u kunt ook met minder personen verblijven uiteraard. Groepen tot 20 personen betalen een lager tarief, informeer naar de mogelijkheden.

De moderne keuken is voorzien van alle gemakken zoals 2 vaatwassers, 2 koelkasten, 1 vriezer, 2 ovens, 2 combi-ovens, filterkoffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en mixer.

Er is 1 grote leefruimte waardoor u met de gehele groep kunt ontspannen. De capaciteit kan worden aangepast naar 34 door 2 kinderbedden en 2 normale bedden toe te voegen aan de slaapkamers.

In totaal zijn er 13 prachtige slaapkamers, 6 kamers met 1 2-persoonsbed, 6 kamers met 2-persoonsbedden en 1 kamer met 6 1-persoonsbedden. Er zijn 8 moderne badkamers, waarvan 7 met douche en 1 met een bad en douche. Het beddengoed is aanwezig en handdoeken zijn apart bij te boeken. U heeft de mogelijkheid om 2 kinderbedden en 2 babybedden toe te voegen, de kosten bedragen 12 euro per bed en u ontvangt dan ook linnen.

Er is een speciale stalling voor fietsen die afgesloten kan worden, er is zelfs een waterslang zodat je je fiets schoon kunt maken.

De accommodatie heeft een grote tuin en op het terras staat tuinmeubilair en een barbecue. In de buurt van deze vakantiewoning is veel te beleven, de accommodatie is ook erg geschikt voor bedrijfsevents en teambuilding.

Internet (Wifi) is gratis.

De villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is in deze villa verboden.