Villa "Auberge du Notaire"

 


Deze luxe groep accommodatie is voorzien van alle gemakken en is modern en eigentijds ingericht. De vakantiewoning is gelegen in Vielsalm waar veel te beleven is. In de woonkamer vindt u een leeshoek met TV en een etkamer waar je met 24 personen kunt dineren. Verder vindt u daar ook de grote open keuken.

Deze keuken is uitgerust met o.a. een oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. In de bijkeuken vindt u de wasmachine en droger maar ook een extra koelkast/vriezer. Er zijn in totaal 12 slaapkamers met elk een eigen thema en 12 badkamers.

Op de begane grond vindt u 2 slaapkamers en 1 badkamer, op de 1e verdieping 5 slaapkamers en 5 badkamers. Op de 2e verdieping zijn 4 slaapkamers et 5 badkamers en op de 3e verdieping nog 1 slaapkamer en 1 badkamer. 

Op de 1e verdieping vindt u de ontspanningsruimte met spelcomputer, Arcadespel, biljart, dartbord en geluidsinstallatie. Op de 2e verdieping is de bioscoop/ gesitueerd met projector, playstation 5, deze ruimte is ook te gebruiken als vergaderruimte, er zijn zaken aanwezig zoals een flipover.

In de volledig omheinde, ruime tuin van 500 m2 staat voldoende tuinmeubilair, parasols en uiteraard ontbreekt de barbecue niet. Er is plaats voor ongeveer 10 auto's op de privé parkeerplaats.

In Vielsalm en omgeving zijn veel restaurants en gezellige winkeltjes, op 14 km van de woning ligt Baraque de Fraiture waar je in de winter heerlijk kunt skiën.

De villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is in deze villa verboden.