Maison "Auberge"

  Algemene tevredenheid
   9,0 
  Uitstekend


Deze grote groepsaccommodatie met jacuzzi is gelegen in het plaatsje Coo in de omgeving van Trois-Points. De woning ligt op loopafstand van het pretpark Plopsa Coo en daarom uitermate geschikt voor grote families. Geniet samen van de omgeving of boek een sportactiviteit bij het outdoorbureau om de hoek.

De vakantiewoning is gezellig ingericht en is geschikt voor groepen tot 28 personen. De luxe keuken is uitgerust met alle denkbare apparatuur. Er zijn in totaal 8 slaapkamers en 6 badkamers.
U dient zelf bedlinnen, handdoeken en keukendoeken mee te nemen, uiteraard zijn kussens en dekbedden wel aanwezig. De afmetingen van de bedden kunt u op de inventarispagina vinden.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Er is een terras net een gedeeltelijke overkapping met uitzicht op de rivier de Ambleve, de kerk en het pretpark. Er staat een barbecue met voldoende meubilair.

De villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is in deze villa verboden.