Villa "Bodeux"

  Algemene tevredenheid
   9,0 
  Geweldig


De villa is gelegen in een verkeersarme straat in een typisch Ardeens dorpje. De achterzijde geef een schitterende uitkijk op de dalen en heuvels van de Ardennen. U kunt de villa betreden via de voorzijde met toegang tot de garderobe en eetkamer of aan de zijkant naar de keuken.

Indeling: Royale living met gesloten haardpartij en smart tv op bioscoopformaat. De ernaast gelegen eetkamer is ruim van opzet met een grote eettafel geschikt voor 10 personen. Via de living kan met naar de 1ste verdieping waar 5 slaapkamers zijn gesitueerd , alle met een luxe eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

U dient zelf bedlinnen, handdoeken en keukendoeken mee te nemen, uiteraard zijn kussens en dekbedden wel aanwezig. De afmetingen van de bedden kunt u op de inventarispagina vinden.

Naast  de eetkamer ligt ruime keuken , voorzien van o.a. 2 keramisch kookplaten, 2 magnetrons, 2 heteluchtovens, 2 koelkasten en vaatwasser. In de technische ruimte een vriezer, wasmachine en wasdroger.

Aan de achterzijde van de eetkamer krijgt men via een portaal toegang tot het prachtig verwarmde binnen zwembad, afmeting 8 x 5 meter en de Finse sauna met ernaast gelegen regendouche. De schuifpuien geven toegang tot het royale terras met lounge set en tevens een grote terrastafel voor 10 personen, deze is overkapt met een sfeervolle tent. Daarnaast is er nog een vaste barbecue en een jeu-de-boulesbaan. De villa is geschikt voor 10 personen. 

De villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is in deze villa verboden.

Huisdieren zijn niet toegestaan.