Villa Borlon

  Algemene tevredenheid
   9,4 
  Geweldig

 

Deze vakantiewoning heeft een verwarmd overdekt zwembad, bij mooi weer kan deze overkapping geopend worden. De villa ligt in de omgeving van Durbuy, de "hoofdstad" van de Ardennen en het kleinste stadje ter wereld.

In totaal zijn er 7 slaapkamer, 2 volledige badkamers en 2 aparte doucheruimtes. Op 1 slaapkamer staan vier 1-persoonsbedden en een 2-persoonsbed en op de overige 6 slaapkamers staat een 2-persoonsbed, in totaal plaats voor 18 personen.

De sauna is modern en mooi afgewerkt, dat zie je aan alles. Of u nu in de zithoek zit bij de openhaard of in de ontspanningsruimte met professionele tafelvoetbal, pooltafel en kinderspeelhoek.

Het zwembad is geopend van midden april tot midden oktober, De overkapping kan gedeeltelijk open en het zwembad is 8x4 meter en de diepte varieert van 1,1 m tot 1,7 m. Buiten vindt u een mooi terras met o.a. tuinmeubilair, parasol, barbecue, trampoline, tafeltennistafel en pétanquebaan.
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

De villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is in deze villa verboden.