Villa "Bouvet"


Deze luxe vakantiewoning is gelegen in het plaatsje Villers-Sainte-Gertrude in de omgeving van Durbuy. De villa is mooi gelegen en ligt helemaal vrij. Geniet optimaal in het aparte wellness gedeelte, hier kunt u het verwarmd zwembad, sauna en jacuzzi vinden

De vakantiewoning is gezellig en modern ingericht en voorzien van alle luxe. De luxe keuken is uitgerust met alle denkbare apparatuur. Er zijn 6 luxe slaapkamers met elk hun eigen badkamer en op 1 kamer staat nog een stapelbed. Er is 1 slaapkamer en badkamer gelegen op de begane grond en dus ideaal voor minder valide

Op de bovenste verdieping van de vakantiewoning kunt u een multifunctionele ruimte vinden. U kunt de ruimte gebruiken voor vergaderingen vanwege de aanwezigheid van projectie apparatuur. Anderzijds is de ruimte ook te gebruiken voor ontspanning, er is een pool- en airhockeytafel aanwezig.
Geniet van het prachtige uitzicht vanuit het aangelegde terras. Een barbecue en modern tuinmeubilair ontbreken natuurlijk ook niet.

De villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is in deze villa verboden.