Villa "ChaletDurbuy"

  Algemene tevredenheid
   9,0 
  Uitstekend


De vakantiewoning is schitterend gelegen op een heuvelrug en heeft een fenomenaal uitzicht over de vallei. Villa Chalet Durbuy is voorzien van alle luxe; sauna met 2 stortdouches, woonkamer met openhaard, acht slaapkamers, acht badkamers, keuken met kookeiland en alle denkbare apparatuur, ontspanningsruimte met voetbalspel.

U dient zelf bedlinnen, handdoeken en keukendoeken mee te nemen, uiteraard zijn kussens en dekbedden wel aanwezig. De afmetingen van de bedden kunt u op de inventarispagina vinden.

Er is voldoende ruimte voor vergaderingen of ontspanning en een broodjes service. Er is bovendien een grote tuin met een vaste barbecue, buitenjacuzzi en een groot terras met voldoende tuinmeubilair. Ideaal voor groepen die de luxe wensen van een hotel maar in een meer persoonlijke en intieme sfeer willen verblijven. Bovendien biedt de directe omgeving veel mogelijkheden wat betreft buitensport, ontspanning en culinaire gastronomie.

Beneden in de villa is er een gezellige bar gesitueerd. Gezelschappen kunnen hier in een aangename sfeer met elkaar verblijven en genieten van een heerlijk glas wijn. Mooi weer? Geen probleem! Dan gaan de openslaande deuren naar het terras open en geniet je direct van de zon.

Wifi is gratis en er zijn uitstekende catering mogelijkheden. De villa heeft een slaapkamer met badkamer, speciaal aangepast voor rolstoelers. Huisdieren zijn in deze villa niet toegestaan.