Villa "Dochamps"

  Algemene tevredenheid
   8,7 
  Uitstekend


Dit prachtige landhuis heeft een eigen park van 3 ha en ligt in een bosrijke omgeving. Geniet op het heerlijke terras van een schitterend uitzicht.

Het landhuis heeft een gezellige grote leef keuken met o.a. 6 kookpitten, een oven, een combi-oven, een vaatwasser, 2 grote koelkasten en voldoende servies en glaswerk voor 18 personen.
De eetkamer is gezellig ingericht en Wifi is aanwezig. In de grote woonkamer is een houtkachel aanwezig en vanuit daar kijk je op het terras en de tuin. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het zonnige terras. 

Op de 1e verdieping zijn 4 slaapkamers en 3 badkamers gesitueerd. Op de 2e verdieping zijn 3 slaapkamers en 3 badkamers gesitueerd. In totaal zijn er 7 slaapkamers en 6 badkamers en het landhuis is geschikt voor 18 personen.

Wilt u even heerlijk ontspannen? Dat kan in de aparte whirlpoolruimte waar een jacuzzi staat en een tafeltennistafel. In de tuin is er een Jeu de Boulesbaan, een kinderspeeltoestel, een glijbaan en schommels. Verder is er voldoende tuinmeubilair voor 20 personen, parasols en een grote Barbecue

De villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is in deze villa verboden.