Villa "Dolce Coo"

  Algemene tevredenheid
   8,9 
  Uitstekend


Luxe vakantiewoning in het centrum van Coo met verwarmd zwembad (7×4) en sauna. Indeling begane grond: ruime ontvangsthal met toilet, grote eetkeuken met alle apparatuur, o.a. 2×4 kookplaat, 2 magnetrons, 2 heteluchtovens, 2 vaatwassers, 2 koelkasten van 240 liter. Er zijn 2 salons met 26 zitplaatsen, Flatscreen en er is ook draadloos internet aanwezig.

De separate eetkamer heeft 26 zitplaatsen. Er zijn 8 mooie slaapkamers en 7 luxe badkamers met douche, toilet en vaste wastafel. De afmetingen van de bedden zijn voor de 1-persoonbedden 90x200 en voor de 2-persoonsbedden 180x200.

U dient zelf bedlinnen, handdoeken en keukendoeken mee te nemen, uiteraard zijn kussens en dekbedden wel aanwezig. De afmetingen van de bedden kunt u op de inventarispagina vinden.

In de kelder is een saunaruimte, toilet en douche. Daarnaast is er een ruimte met wasmachine en wasdroger. Via de kelder gaat u naar het overdekte zwembad. Het terras is ruim en heeft voldoende zitplaatsen.

De ligging is uniek, op loop afstand van de watervallen van Coo, het attractiepark, plopsaland en de kabelbaan.

De villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is in deze villa verboden.

Huisdieren zijn in deze villa niet toegestaan.