Villa "Durbuy Zen & Nature"

  Algemene tevredenheid
   9,2 
  Uitstekend

 

Prachtige woning in Barvaux-sur-Ourthe, in de gemeente Durbuy. Gelegen in een groene omgeving, dit uniek gebouwde chalet is gelegen op een volledig bebost perceel van 3.423 m² en is uitgerust met veel chique, persoonlijkheid en met hoogwaardige materialen. Het volledig houten chalet is bereikbaar via een lange verlichte oprijlaan die leidt naar deze rustige cocon van groen. De rustgevende en warme sfeer zal u erg bevallen zodra u binnen bent.

Er zijn in totaal 3 niveaus, vindt u op de begane grond een ruime woonkamer met zithoek en kachel, eetkamer en open ingerichte keuken. Vervolgens een kantoor/slaapkamer, een doucheruimte met sauna en een wasruimte die toegang geeft tot de kelder/niveau -1 en directe toegang naar buiten. Boven zijn 5 slaapkamers gesitueerd, allemaal ingericht volgens een ander thema en waarvan twee met een klein terras. Ook vindt u er een mooie badkamer met ligbad, douche en toilet.

In de ontspanningsruimte beneden kunnen alle bier- en cocktailliefhebbers helemaal los gaan in de bar. Dit alles aangevuld met een ontspanningsruimte met lounge en kachel, evenals een speelruimte met biljart en dartbord, tafeltennistafel, tafelvoetbalspel en een arcade spel met Pacman. Op hetzelfde niveau - 1 vindt u een grote garage en een toilet.

De villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is in deze villa verboden.