Villa Nature

  Algemene tevredenheid
   9,9 
  Geweldig

 

Deze modern ingerichte villa is gelegen in het plaatsje Barvaux-Sur-Ourthe, dichtbij het kleinste stadje ter wereld, Durbuy. Geniet van het prachtige uitzicht vanuit de jacuzzi en de tuin. De vakantiewoning is geschikt voor 9 personen in totaal.

De woning heeft een moderne keuken waar alles aanwezig is wat u nodig heeft. U kunt met uw hele gezelschap heerlijk dineren aan de eettafel of lekker genieten van de openhaard die in de woonkamer staat. Er is ook de mogelijkheid om ontbijt te bestellen via de eigenaar.

In totaal zijn er 4 prachtige slaapkamers waarvan 3 slaapkamers zijn voorzien van een 2-persoonsbed en 1 slaapkamer is voorzien van een 1-persoonsbed en een 2-persoonsbed. Op de eerste verdieping is ook de sauna gelegen, u kunt de exacte indeling zien op de plattegrond tussen de foto's.

U heeft een eigen privé tuin met grote barbecue, jacuzzi en terras met tuinmeubilair. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de gezamenlijke tuin van 10 are inclusief trampoline, kampvuurplaats en speeltoestel. Naast de woning is zelfs een terrasje gelegen en u loopt zo naar de rivier de Ourthe en Durbuy.