Villa "Paradis"

  Algemene tevredenheid
   8,8 
  Uitstekend


Villa ” Paradis” ligt op een perceel van 1,5 ha. Er is een inpandig verwarmd luxe zwembad (8m lengte), sauna, whirlpool-jacuzzi en een privé-tennisterrein en jeu-de-boules/petanquebaan. De vakantiewoning is recent volledig gerenoveerd en heeft een compleet nieuw interieur.

Indeling villa: Sfeervolle woonkamer met grote openhaardpartij en schitterend uitzicht over de vallei, vernieuwde open keuken, compleet ingericht. Er zijn 7 slaapkamers en 5 badkamers. Indeling: 6 slaapkamers x 2 personen en 1 slaapkamer x 3 personen. Er is een grote badkamer met 2-persoons whirlpool-jacuzzi, dubbele douche, separaat toilet en sauna.

Op de benedenverdieping een tafeltennistafel, nieuw tafelvoetbal, biljart, verwarmd zwembad en extra toilet. Er is een groot terras met tuinmeubilair en een barbecue, daarnaast staat er een buiten pingpong tafel en speeltoestellen voor de kinderen. Uiteraard is de villa voorzien van een flat screen en gratis Internet (Wifi). De villa is geschikt voor 15 personen. Aanrader voor families en/of met je vrienden.

Vrijgezellenfeestjes en groepen jongeren zijn in deze luxe vakantievilla niet toegelaten. Huurders aanvaarden het reglement van de eigenaar.