Villa Petite Cour

  Algemene tevredenheid
   9,0 
  Geweldig


Mooie vakantiewoning met jacuzzi gelegen in de omgeving van Stoumont. De villa heeft 3 slaapkamers en 4 badkamers waardoor de woning geschikt is voor maximaal 6 volwassenen plus 3 kinderen.

De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, Senseo en waterkoker. Dineer met de hele groep in de eetkamer of kijk TV in de woonkamer.

Op de 1e verdieping liggen 2 slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en een eigen doucheruimte. De tweede slaapkamer heeft een 2-persoonsbed, een 1-persoonsbed, een kinderbed en een douchruimte. Op de 2e verdieping ligt de derde slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een douchruimte en via een gang komt u bij een 2e doucheruimte en een 2-persoonsbed.

In de tuin staat de jacuzzi op een overdekt terras waar u ook heerlijk kunt zitten op het nieuwe tuinmeubilair. Er staat ook een barbecue op houtskool, een petanquebaan en een schommel voor de kinderen.

Er is standaard geen bedlinnen voorzien, dit is optioneel. Uiteraard zijn kussens en dekbedden wel aanwezig. Wilt u linnen huren dan kunt u dit een week voor vertrek bestellen bij ons.

De villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is in deze villa verboden.