Villa "Vieuxville"

  Algemene tevredenheid
   9,0 
  Uitstekend


De luxe vakantiewoning is gelegen in een landelijke omgeving op een groot perceel, grenzend aan het riviertje Lambrée met buitenzwembad (open van 1 juni tot 1 sept.), jeu-de-boulesbaan, volleybalveld, speeltoestellen voor de kleintjes en 2 tipi's aan de rivier waar een kampvuurtje gemaakt mag worden. Buiten is ook de sauna gesitueerd met buitendouche, dompelbad en voetenbak.

Beneden heeft u een royale bar met pooltafel, casinotafel en voetbalspel. 1ste verdieping heeft een salon, eetkamer, koffiebar, toiletten en een professionele ingerichte keuken met 6 gaspitten, een gasoven, salamander, magnetron, een spoelkeuken met doorschuifvaatwasser. Op de 1e verdieping heeft u 9 slaapkamers en 8 badkamers. Op de 2de verdieping zijn 3 tweepersoonskamers en 1 driepersoons kamer met 3 badkamers en 1 zespersoons kamers met badkamer. Elke kamer heeft hier een wastafel.

Bent u met 20 personen of minder dan betaalt u een andere prijs, de 3e verdieping zal dan gesloten zijn. Neem voor meer informatie contact op met ons.